Schilders Eindhoven

Over Ons Bedrijf

van HOOF schilders is een allround schildersbedrijf met veel particulieren, bedrijven en instellingen als trouwe klanten.

Vakwerk door teamwerk

Weten wat belangrijk is. Verstandig zaken doen met integriteit is het fundament waar ons succes op rust. Goede intermenselijke relaties spelen daarbij een grote rol. Dit geldt voor relaties met de klant, maar ook voor de relatie met ons personeel. Wij hebben daarom ook veel trouwe klanten én trouw personeel.

schildersbedrijf-eindhoven-werkbust

Wat typeert van HOOF schilders?

Schildersbedrijf van HOOF schilders is een bedrijf met een goede reputatie, verdient door degelijk werk te leveren met een hecht team van schilders die hun vak verstaan en goed op elkaar zijn ingespeeld.

Peter Paul van Hoof
Eigenaar
Onze filosofie

Goed luisteren naar de klant

"Goed luisteren, maar ook snel en direct communiceren en je flexibel opstellen als plannen veranderen."

Kiezen voor schildersbedrijf van HOOF schilders is kiezen voor een zorgenvrije afhandeling van ieder project, klein of groot. Al onze reviews van tevreden klanten in de regio Eindhoven getuigen hiervan.

De belangrijkste kenmerken van ons bedrijf zijn "dynamisch" en "flexibel". Dat heeft niet alleen betrekking op de relatie met onze klanten, maar ook op hoe wij als bedrijf functioneren.

Dat betekent o.a. op de hoogte blijven van de nieuwste producten en technieken. Gepartnerd zijn met Sikkens, de meest geavanceerde verf-producent ter wereld, sluit daar perfect op aan.

vca img L
VCA-certificaat

van HOOF schilders houdt zich aan de VCA-richtlijnen betreffende werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid.

logo_foot (1)
Vakschilders

Een erkend schildersbedrijf inhuren verzekerd de klant van vakmensen die een hoge  kwaliteitsschilderswerk leveren.

Maak nu een afspraak

Onze offertes zijn altijd gratis en geheel vrijblijvend

logo-van-Hoof-xl

Wij zijn dynamisch bijdetijds bedrijf. Dit betekent vakkennis up-to-date houden en de beste producten gebruiken.
Wat we niet zijn is een "offertedienst", dit zijn websites waar je offertes krijgt van onbekende schildersbedrijven. Wij doen al het schilderwerk zelf.

Contact Info
  • Weert

  • Eindhoven

  • Valkenswaard

  • vanhoofschilders.nl@gmail.com

  • 06 – 471 95 863
    K.v.K. nummer 82993890
    B.T.W.-nummer NL003760343B92