Vastgoedonderhoud Eindhoven

Vastgoedonderhoud voor bedrijven en instellingen

Schildersbedrijf van HOOF schilders is een, door - DE BETERE SCHILDER - erkend, schildersbedrijf. Dit betekent, vastgoedonderhoud gedaan door schilders die hun vak verstaan en de meest hoogwaardige verfproducten gebruiken.

Een door Sikkens ondersteund schildersbedrijf

Vastgoedonderhoud Eindhoven

Vastgoed-onderhoud

Succesvol samenwerken met instellingen en bedrijven, als het gaat om vastgoedonderhoud, vereist vertrouwd zijn met de "cultuur" binnen die instelling en bedrijven.

Schildersbedrijf van HOOF schilders is flexible en ons team werkt al erg lang met elkaar samen. Daarom kunnen we snel en efficiënt inspelen op specifieke eisen en omstandigheden die werken in uw bedrijf of instelling met zich meebrengt.

 • Binnenschilderwerk

 • Behangen

 • Wandweefsels plakken

 • Buitenschilderwerk

 • Beglazing

 • Stucwerk

Vastgoedonderhoud filosofie

Zorgenvrij vastgoedonderhoud betekent in onze optiek: lange termijn planning, de beste producten gebruiken en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Luisteren naar de klant en creatief inspelen op veranderende omstandigheden staat daarbij centraal.

 
— Peter Paul van Hoof

logo-van-Hoof-xl
logo_foot (1)
vca-gecertificeerd-schildersbedrijf-van hoof
van HOOF schilders is
VCA gecertificeerd
Vastgoed onderhoud Eindhoven

Duurzaam vastgoedonderhoud

Duurzaam vastgoedonderhoud, wat schilderwerk betreft, bereik je als de beste schilders superieure verfproducten gebruiken. Die combinatie geeft klanten het hoogste rendement op hun investering. Sikkens maakt de meest geavanceerde coatings ter wereld. van HOOF schilders beschikt over de best opgeleide schilders die bekent zijn met de allernieuwste technieken.

Werkzaamheden waarvoor we geen in-huis vaklieden hebben worden gedaan door vaste partners waarmee we al jarenlang samen werken. Met van HOOF schilders als centraal aanspreekpunt en eindverantwoordelijke, bent u in goede handen.

Vastgoedonderhoud-Eindhoven-Sikkens-schilder
buitenschilderwerk-eindhoven-kozijn

Buitenschilderwerk

Vakkundige oppervlaktebehandeling en daarna schilderen met topverf van Sikkens is de beste garantie voor een professioneel resultaat. Ons team van vakschilders staat voor u klaar.

Vastgoedonderhoud-binnenschilderwerk 2

Binnenschilderwerk

Sommige binnenhuis situaties lenen zich meer  voor spuitwerk. Voor andere projecten is rollen  of kwastwerk de meest economische oplossing. Ons team heeft know-how en ervaring in alle drie.

glaszetter eindhoven 2

Beglazing

Goede beglazing kan energie besparen. Bedrijven en instellingen kunnen vertrouwen op de expertise van van HOOF schilders voor advies, onderhoud en installering van alle vormen van beglazing.

Maak nu een afspraak

Onze offertes zijn altijd gratis en geheel vrijblijvend

logo-van-Hoof-xl

Schildersbedrijf van HOOF schilders is VCA gecertificeerd. Dat houdt in verzekerd zijn van gegarandeerd veilige werkmethodes. Ook is van HOOF schilders erkend door - DE BETERE SCHILDER -. Een waarborg dat uw vastgoedonderhoud wordt gedaan door  vakmensen.

Contact Info
 • Weert

 • Eindhoven

 • Valkenswaard

 • vanhoofschilders.nl@gmail.com

 • 06 – 471 95 863
  K.v.K. nummer 82993890
  B.T.W.-nummer NL003760343B92